ekonomijobb.se

För hyrrekrytering till mediebolag sökes nu en redovisningsekonom
Vi på Vindex söker nu en redovisningsekonom för hyrrekrytering till en av våra kunder. Det innebär att du startar som konsult under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, förutsatt ett gott samarbete. I rollen kommer du arbeta med redovisning ax till limpa och ansvara för bokslutsprocessen i koncernens bolag.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till mediebolag
Löpande redovisning
Upprätta bokslut på månads- och kvartalsbasis
Stötta gruppen i skatte- och bokslutsfrågor
Agera kontaktperson gentemot revisorer och myndigheter
Ansvar för deklarationer
Effektivisera och förbättra rutiner och processer
Delta i diverse projekt inom ekonomi
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig som trivs att arbeta brett i en varierad roll. Du är ansvarstagande med en prestigelös och flexibel inställning samt att du har ett strukturerad arbetssätt. Därtill ser vi gärna att du är proaktiv, självständig och handlingskraftig.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till mediebolag
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 4-5 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Självständig i bokslut enligt K3
Goda systemkunskaper
Van användare av Excel
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JGRE747. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jozephine-Pilgrim Gimling vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Redovisningsekonom till mediebolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb