ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Media Bolag i Stockholm

Ort
Utgår

2020-04-08

Ansök nu

Redovisningsekonom till Media Bolag i Stockholm

Är du en strukturerad, lösningsfokuserad och stresstålig person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Redovisningsekonom till Media Bolag vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan! 

Vad innebär jobbet som Redovisningsekonom till Media Bolag?

I den här rollen kommer du framför allt att ansvara för den löpande bokföringen och utveckla modeller för hur redovisningen ska göras. I jobbet ingår även att göra månadsbokslut, deklarationer och hantera skatteinbetalningar. Du kommer att ingå i ett team om fyra fantastiska medarbetare och tillhöra redovisningsavdelningen. Lokalerna är fräscha, nyrenoverade och öppna och belägna centrala Stockholm.

I jobbet ingår till exempel att

* utföra avstämningar och periodiseringar
* följa upp projekt
* göra resultat- och balansräkningar.

Vem söker vi?

Till rollen som Redovisningsekonom till Media Bolag söker vi framförallt dig som är en prestigelös och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, arbete inom en internationell koncern och Löpande Bokföring, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete med redovisning, har god kunskap om Visma, Fortnox, Kontek, Hogia, Briljant eller liknande system för bokföring och/eller lönehantering.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Talent Recruitment men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Svensson på telefonnummer: 0722-500697 eller via e-post: caroline.svensson@talentrecruitment.se. Sök tjänsten senast 2020-04-08.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Snabba fakta
FÖRETAG
Media Bolag
ORT
Stockholm
ANSTÄLLNINGSTYP
Temporary
ANSVARIG KONSULT
Caroline Svensson

Ansvarig konsult

Caroline Svensson

Rekryteringskonsult inom ekonomi och redovisning.

0722500697

caroline.svensson@talentrecruitment.se

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Media Bolag i Stockholm

Talent Recruitment