ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till Mälardalens Bergteknik

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Redovisningsekonom till Mälardalens Bergteknik

Är du en nyfiken och social person som vill utvecklas? Har du en examen inom ekonomi och vill arbeta på ett växande företag? Mälardalens Bergteknik är i uppstarten av en ny ekonomifunktion och söker dig som vill vara med på resan och bygga upp avdelningen. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mälardalens Bergteknik.

Om företaget

Mälardalens Bergteknik erbjuder helhetslösningar inom bergborrning, sprängning, stenspräckning och entreprenad. Företaget är verksamma inom Stockholm och Mälardalen och arbetar med några av landets större bolag inom bygg-och anläggningssektorn. Personalen arbetar lösningsorienterat, med en nära kontakt till kunden och god känsla för service. Mälardalens Bergteknik befinner sig i en expansiv fas och söker efter medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion. De öppnar inom kort upp sin verksamhet i Tyskland vilket gör att du som anställd besitter goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där du på sikt kan få chansen att arbeta i Tyskland.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha större ansvar över bolagets löpande betalningar, hantera avstämningsarbete och bokslutsarbete samt påminnelsehantering. Du kommer att vara närmsta kontaktperson till revisorer, kunder och leverantörer och arbetar proaktivt med likviditetsplanering och projektuppföljning. Vidare underhåller du anläggningsregister och avskrivningar samt provisionsberäkningar och hanterar övriga administrativa uppgifter.
• Kund – och leverantörsreskontra
• Underhålla anläggningsregister och avskrivningar
• Provisionsberäkningar
• Moms, arbetsgivardeklarationer etc.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning med inriktning inom redovisning eller motsvarande
• Goda kunskaper inom Office-paketet
• God data och systemvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med kunskaper i tyska

Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomi och är nyfiken på nya utmaningar. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat. Vidare är du prestigelös och plikttrogen och är mån om att skapa god stämning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen ser vi att du är social och nyfiken, har en vilja att lära dig och utvecklas på ett personligt plan men också att föra företaget framåt tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du trivs med att ta egna initiativ och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel i ditt arbetssätt, har lätt för att anpassa dig efter olika personer och hjälper gärna till med det som behövs. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till Mälardalens Bergteknik

Bravura