ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom till långt deltidsuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Redovisningsekonom till långt deltidsuppdrag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Upplands-Väsby söker vi nu en självgående redovisningsekonom. Du kommer vara en del av ett team på 3 personer och vara ansvarig för den dagliga redovisningen samt ansvara för ekonomisystemet Jeeves. Bolaget har verksamhet runt om i Sverige och ingår i en Österrikisk koncern.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Reseräkningar

  • Leverantörsreskontra

  • Kundreskontra

  • AGI Rapporter

  • Löpande redovisning

  • Månadsbokslut 

  • Rapportering till koncernen

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är van att hantera den dagliga redovisningen i ett medelstort bolag. Du har troligen haft roller som redovisningsekonom eller redovisningskonsult och du är självständigt i månadsbokslut. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har jobbat i ett bolag med lagerverksamhet eller om du tidigare har jobbat i Jeeves. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Som person är du en ansvarstagande, självgående och positiv person som trivs i familjära arbetsmiljöer. Du har inga problem med att äga dina arbetsuppgifter och backar in om det ställs krav.

Du erbjuds

Du erbjuds ett tillsvidare uppdrag på deltid á 40-60% hos vår kund i Upplands-Väsby. Under rådande omständigheter sker mycket av arbetet på distans, men du ska ha möjlighet att på sikt vara inne på kontoret ca 2-3 dagar i veckan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom till långt deltidsuppdrag

Jurek