ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till Kramfors pastorat

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Redovisningsekonom till Kramfors pastorat

Kramfors pastorat söker en ekonom med ansvar för ekonomi och redovisning. Hos oss möter du samlad kompetens och kollegor i en organisation med stark värdegrund och framtidstro.

Pastoratets kärnverksamhet är att fira gudstjänst, bedriva undervisning, diakoni och mission. Pastoratet förvaltar också kyrkobyggnader och andra lokaler, och ansvarar för begravningsverksamhet i tio församlingar. I Kramfors driver man dessutom det enda krematoriet i Ångermanland. Pastoratet har drygt femtio anställda och dessutom många säsongsanställda under sommarhalvåret.

Administrativa enheten i pastoratet svarar för ekonomihantering, ärendehantering löpande och som förberedelse till de förtroendevalda organen, bokning och övrig service-allt för att kärnverksamheten ska fungera så bra som möjligt och kunna leva upp till målen.

Om tjänsten

Ekonomen ansvarar för ekonomi och redovisning i organisationen. Du stöttar aktivt i pågående årsprocesser och bidrar strategiskt till att organisationens mål eftersträvas och uppfylls. Du föredrar ärenden i förtroendevalda organ. Ekonomen rapporterar till kyrkoherden och har nära samarbete med organisationens budgetansvariga, chefer och arbetsledare.

Vem är du

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom ekonomi, Du har även dokumenterad erfarenhet av redovisning och administration. Du arbetar lösningsorienterat, proaktivt och strukturerat. Vidare ser vi att du är kommunikativ och trygg med att hålla i presentationer.

Vi ser gärna att du är van komplexa verksamheter och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation.

För befattningen krävs medlemskap i Svenska kyrkan samt B-körkort.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Kramfors Pastorat som arbetsgivare

Kramfors pastorat erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och flexibla arbetstider. Som anställd inom Svenska kyrkan får du tjänstepension. Vi månar om din professionella utveckling och uppmuntrar kompetensutveckling. Vi har friskvårdsförmåner och tillgång till företagshälsovård.

Ansök

Vi samarbetar med Jefferson Wells, vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Köhn Mobil: 070 287 39 30 E-post: alexandra.kohn@jeffersonwells.se eller Karin Frisendahl Mobil 070-3774546 E-post: Karin.Frisendahl@jeffersonwells.se

Din ansökan med personligt brev vill vi ha senast den 24 augusti 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till Kramfors pastorat

Jefferson Wells