ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Är du en redovisningsekonom som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål? Då kan du vara den vi söker!

Brightby söker nu redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Västerås området. Som redovisningsekonom kommer du arbeta i en attraktiv och bred roll med hela redovisningsflödet. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Exempel på din kommande arbetsuppgifter:
– Löpande bokföring
– Periodiseringar
– Kontoavstämningar
– Momsdeklaration
– Rapportering
– Månadsbokslut och årsbokslut
– Kontinuerligt arbeta med förbättring av rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med cirka 2-3 års erfarenhet av redovisningsarbete. Som person är du självgående, initiativrik och samarbetsvillig. Du är stabil och strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Vi tror även att du är handlingskraftig och beslutsam och har stor vana att arbeta i högt tempo. För att passa i denna roll bör du vara nyfiken och intresserad till din person med en prestigelös och lättsam inställning.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

  • Start: Enligt överenskommelse
    Placering:  Västeråsregionen
    Omfattning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
  • Arbetstid: 100%

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano; 073-942 74 81 eller Desireéh Ozlati; 070-728 84 23. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande torlek och omfång.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Brightby