ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Kavli

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Redovisningsekonom till Kavli

Lockas du av att komma till ett välkänt och hållbart bolag vars vinst går till välgörande ändamål? Vill du ha en omväxlande och spännande roll inom redovisning där du erbjuds möjligheten att påverka och driva processer framåt? Då ska du definitivt läsa vidare!   

Detta söker vi

Du kommer att tillhöra ekonomifunktionen som består av 9 personer som arbetar inom Redovisning och Business Control för Kavlis svenska och finska verksamhet. Vi söker nu dig som lockas av att arbeta brett inom redovisning men även få erfarenhet av budget- och prognosprocesser. Vidare söker vi dig som är intresserad av att utveckla rutiner och processer, och i denna roll får du vara med att bidra med detta!

Du kommer att ha ett helhetsansvar för redovisning, rapportering och budgetering av Kavlis finska bolag Kavli OY. Rollen är operativ och omväxlande, som innebär bland annat att kvalitetssäkra rapportering, prognostisering, budgetering och bokslut för Finland. Du kommer även arbeta med redovisningen i Kavli AB. I samarbete med redovisningschefen får du vara med att driva och implementera förbättrings- och förändringsarbeten. Kavli lägger stor vikt vid personliga egenskaper där ledordet empati är genomgående i organisationen. Tjänsten är placerad på Kavlis huvudkontor Älvsjö.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

  • Månadsbokslut och månadsrapportering

  • Likviditetsprognoser

  • Estimat- och budgetarbete

  • Upprätta årsbokslut och årsredovisning

  • Kontoavstämningar & internkonteringar

  • Utveckla ekonomiprocesser och arbetsrutiner

  • Intern och extern rapportering

  • Visst systemunderhåll i vårt affärssystem Infor/ M3

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har ca 4–6 års erfarenhet av inom redovisning. Du har en djupgående förståelse för hela redovisningskedjan och trivs i att arbeta med kvalificerad redovisning. Erfarenhet av att ha arbetat i producerande verksamhet är meriterande. Slutligen har du goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du som person

Som person är du empatisk och stöttande där du värdesätter gott samarbete med kollegor. Du är en produktiv ”doer” som på ett självständigt sätt kommer i mål med dina uppgifter. Att leverera med kvalité är en självklarhet för dig och du ser till att ha en god struktur i ditt arbete. Du har en god kommunikationsförmåga och som inte är rädd för att ifrågasätta befintliga arbetssätt. För att lyckas förutsätter vi att du är trygg och säker i din redovisningsroll och känner ett starkt driv till att utveckla processer och rutiner.

I denna rekrytering samarbetar Kavli med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-38 822 62 eller Viktoria Simmingsköld 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

O. Kavli AB omsätter ca en miljard SEK och har ca 225 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid våra anläggningar i Älvsjö, Eslöv och Åbo. Företaget marknadsför varumärkena Kavli, Eriks såser och dressingar, Johnny’s®, Hultbergs®, Västerviks senap®, Bärry®, Bollnäsfil®, Perstorp ättika, Planti®, Druvan®, Lyckans Ost® och Graveleijs®. Kavli är en del av Kavli Group som omsätter över fyra miljarder kr och finns i huvudsak i Norge, Finland, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse vars syfte är att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål. Kavlifonden delar årligen ut ca 100 miljoner kr till humanitära ändamål, forskning och kultur.

Kavli är inte ett företag som alla andra. Kavli ägs av en stiftelse vars enda syfte är att skapa värden för goda ändamål, det betyder att hela verksamhetens överskott går oavkortat till välgörande ändamål. Vårt arbete gör skillnad! Läs mer om bolaget på https://www.kavli.se/

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Kavli

Prodiem