ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till Johns Bygg & Fasad AB/Fasadgruppen

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Johns Bygg & Fasad AB/Fasadgruppen

Till Johns Bygg & Fasad söker vi nu dig som vill axla den spännande rollen som redovisningsekonom! Johns är en del av Fasadgruppen som är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal och marknadsledande inom branschen. Den består av ett antal lokalt förankrade entreprenörsdrivna fasadbolag varav Johns är ett av dem. Om du är serviceinriktad, känner dig trygg inom redovisning och trivs i en självständig roll kan detta vara en möjlighet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för det dagliga arbetet inom ekonomi och redovisning. Utöver det kommer du också att ansvara för personalrelaterade frågor och andra administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå i:

• Löpande redovisning
• Bokslutsarbete
• Rapportering
• Hantering av kund- och leverantörsfakturor
• Administration av företagsbilar och kvittoredovisning
• Kontakt och stöd för bolagets arbetsledare och projektledare
• Administration kring försäkring av kunder

Du kommer självständigt att ansvara för den löpande bokföringen och till ditt stöd i mer avancerade frågor har du koncernens ekonomichef samt redovisningsekonomer i systerbolag. Du kommer att rapportera direkt till bolagets VD och arbeta tätt tillsammans med honom och övriga projektledare gällande projektredovisning och successiv vinstavräkning i projekten. Utöver det har du många kontaktytor internt med arbetsledare och projektledare såväl som externt med kunder och leverantörer.

Vem är du?

Vi tror att du har grundläggande ekonomikunskaper och har erfarenhet från att sköta löpande bokföring. Vidare har du en serviceinriktad inställning och trivs med att stötta och hjälpa personer i din närhet. För att trivas i rollen uppskattar du även frihet under ansvar och driver dina arbetsuppgifter självständigt. Du är trygg inom redovisning och trivs i en bred roll som spänner över fler områden än ekonomi.
Om du har erfarenhet från projektredovisning och successiv vinstavräkning är det meriterande men inget krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en självständig roll med möjlighet att utvecklas inom rollen och ta större ansvar. Du kommer att ingå i en större koncern med fördelen att det finns personer med liknande roller inom samma koncern för erfarenhetsutbyte och stöd.

Om verksamheten

Johns i Göteborg, projekterar och utför alla typer av fasadarbeten över hela Västsverige. Johns är specialiserat på att renovera fastigheters exteriör, i detta ingår fönsterbyten, balkongarbeten, takrenoveringar samt fasadarbeten i form av olika putssystem, tegelrenoveringar, betonglagningar samt kolfiberförstärkning.

Johns är en del i Fasadgruppen Group AB, som är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsätter drygt 2,5 mdkr och har cirka 1700 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Läs mer på:

www.johns.se

www.fasadgruppen.se


Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Johns Bygg & Fasad med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se.
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till Johns Bygg & Fasad AB/Fasadgruppen

Jurek