ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Järntorget

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-02-14

Ansök nu

Redovisningsekonom till Järntorget

Är du en engagerad och noggrann redovisningsekonom som trivs i en bred roll? Vill du arbeta i ett spännande bolag som har ett viktigt samhällsuppdrag? Järntorget söker nu en självständig, engagerad redovisningsekonom som vill bli en del av en organisation som står för starka värderingar.

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för redovisningen från ax till limpa. Du ingår i grupp om 5 personer som arbetar tillsammans på ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för bolagens löpande redovisning
  • Upprättande och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
  • Hantera momsredovisningen och upprätta momsdeklarationer
  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningar och skattedeklarationer
  • Projektredovisning
  • Utveckla och implementera rutiner och processer med målet att utveckla verksamheten
  • Bistå intern personal med din kunskap

Järntorget sitter i centrala lokaler i Sundbyberg. I koncernen ingår ett 30-tal bolag men det är främst 3 bolag som är transaktionsdrivande.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med redovisning. Du har ett flertal års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning, är bokslutssjälvständig samt har erfarenhet av projektredovisning. Vidare har du god vana av system samt erfarenhet av att upprätta rutiner och processer. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen och även av noterade bolag.

Du är en självständig redovisningsekonom som är trygg i dina  redovisningskunskaper. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och handlingskraftig. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och ta ett stort ansvar. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor.

Vårt erbjudande till dig
Järntorget kan erbjuda dig en bred och intressant tjänst där du som har ett intresse för redovisning får jobba med helheten. I din roll kan du påverka och bidra till företagets utveckling och samtidigt driva din egen utveckling. Här får du möjlighet att jobba i ett stabilt bolag med sunda värderingar och bra villkor nära kommunala färdmedel. 

Om Järntorget
När vi utvecklar staden är vår drivkraft att skapa bestående värden som ger en bättre stad för alla, med insikt och engagemang i våra kunder och våra projekt utvecklar vi bostäder i en verksamhet som präglas av stabila finanser och långsiktig lönsamhet.  

Koncernen utvecklar bostäder samt förvaltar egna fastigheter. Verksamheten omfattar bostadsutveckling från markförvärv till överlämning av färdiga fastigheter till de boende. Vår projektportfölj omfattar ca 3 300 byggrätter i Stockholms och Uppsala län. Vi uppför cirka 400 bostäder per år, såväl bostadsrätter som äganderätter och hyresrätter. Vi är långsiktiga, engagerade, ansvarsfulla och handlingskraftiga! Läs gärna mer på https://www.jarntorget.se/

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Järntorget med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Michaela Järnvall, michaela.jarnvall@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Järntorget

Mpya Finance