ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till internationellt försäkringsbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till internationellt försäkringsbolag

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som redovisningsekonom på ett internationellt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig sex månader, därefter övertag av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att ha ett brett kontaktnät inom vår nordiska organisation. Du ingår i ett team med sex medarbetare och rapporterar till gruppledaren. Teamet ansvarar för att framställa och kvalitetssäkra den ekonomiska redovisningen för BNP Paribas Cardif Nordics tre legala enheter och dess filialer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för ett eller flera bolag kommer att vara att arbeta med, månads-kvartals och årsbokslut, avstämning av koncerninterna fodringar och skulder och kostnadsallokering mellan de nordiska enheterna. Du kommer också att arbeta med löpande bokföring, valutaomräkningar och moms- och skatterapportering.

Vem söker vi till detta spännande uppdrag?

Vi söker dig som innehar en ekonomisk högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av arbete som Redovisningsekonom. Vi ser att du är en engagerad och ansvarstagande person med förmåga att planera och prioritera. Du trivs och inspireras av att arbeta i en tempofylld miljö och ser det som en självklarhet att alltid leverera i tid och med hög kvalitet. Vidare ser vi att du som person är noggrann, strukturerad och självgående och trivs med att arbeta i team och är en lagspelare som värdesätter och bidrar till ett fint samarbete och glädje.

Kvalifikationer: 

- Akademisk utbildning inom ekonomi
- Minst 3 års erfarenhet inom redovisning (Erfarenhet av IFRS eller K3 är meriterande)
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, andra språk som norska och danska är meriterande
- Erfarenhet av försäkring eller bank är meriterande
- Meriterande är också om du har erfarenhet från Visma

Du erbjuds

Ett långsiktigt och utvecklande konsultuppdrag som redovisningsekonom i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig sex framåt, därefter övertag av verksamheten. Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till internationellt försäkringsbolag

Jurek