ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom till inspirerande kontor i centrala Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Redovisningsekonom till inspirerande kontor i centrala Göteborg

Vill du ha ett självständigt arbete där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag? Har du en god förståelse för bokslutsarbete och trivs i en social roll med mycket kundkontakt? Om detta stämmer in på dig så är rollen som redovisningsekonom hos vår kund inom fastighetsbranschen troligtvis helt rätt för dig!

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med mycket goda chanser till anställning hos kund. Du kommer att sitta i superfina lokaler tillsammans med engagerande och inspirerande kollegor i en kreativ miljö på kundens kontor i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera i linje med kundens administrativa avtal och verka för att kontinuerligt täcka kundens behov. Du deltar aktivt i kalkyl- och offertarbete samt ger råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt. Bland de löpande arbetsuppgifterna ingår att upprätta budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär.

I rollen ingår också att bidra till utveckling av nya analysmodeller samt att ta fram och på ett pedagogiskt sätt presentera analyser för kunderna.

Kontaktytorna består av bostadsrättsföreningar och samfälligheter och en viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med dem. Du kommer självständigt att bistå med specifik spetskompetens hos brf-ekonomerna för att säkra kvaliteten i den totala kundleveransen.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut, gärna i mindre företag. Du är troligtvis van att använda IT som hjälpmedel på avancerad nivå och med dokumenterad erfarenhet av utvecklings och förbättringsarbete. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Vi ser att du är noggrann, analytisk och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med att ha dagliga kontakter såväl internt som externt och är hjälpsam och kundorienterad i ditt arbetssätt. Du trivs med en varierande arbetsdag och har en positiv inställning som smittar av sig på dina kollegor.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som redovisningsekonom. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till inspirerande kontor i centrala Göteborg

Jurek Bemanning