ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Gunnar Karlsen i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gunnar Karlsen i Malmö

Nu har du chansen att knipa platsen som redovisningsekonom i ett härligt gäng. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad.

Här kommer du ingå i en liten grupp där tillit och bra stämning tillhör vardagen. Du rapporterar till Anneli som ger frihet under ansvar och finns där och stöttar när det behövs.

Du erbjuds en bred roll där du får jobba med helheten inom redovisning och ha många kontaktytor. Både bolaget och stämningen är gemytlig och familjär.

Det fina kontoret är beläget i utkanten av Malmö i Lockarp. Här finns goda parkeringsmöjligheter samt fri tillgång till gym.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månads- och årsbokslut tillsammans med redovisningschef
  • Löpande redovisning
  • Intern och vidarefakturering
  • Inventarier
  • Avstämningar
  • Hantera reseräkning och representation
  • Efterkontroll kontering leverantörsfakturor

Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du är en kommunikativ, flexibel och prestigelös person som vill lära dig massor. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet och du har en övergripande förståelse för redovisning. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Gunnar Karlsen med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se. eller Cathrine Wiberg på tel. 070-7383247 cathrine.wiberg@mpya.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Gunnar Karlsen i Malmö

Mpya Finance AB