ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Gränges Finspång AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Redovisningsekonom till Gränges Finspång AB

Är du redovisningsekonom och tilltalas av att få arbeta brett i ett internationellt bolag där förändring och utveckling är i fokus? Se då hit!

Gränges i Finspång söker nu en redovisningsekonom till deras ekonomiteam och vi på Mpya Finance har fått förtroendet att hantera rekryteringsprocessen till denna utvecklande tjänst.

Gränges är globalt marknadsledande inom material för lödda värmeväxlare och här erbjuds du ett arbete i en organisation som präglas av teamwork, servicekänsla och struktur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Här kommer du att jobba i team om tre medarbetare där samtliga rapporterar till redovisningschefen. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med övriga ekonomer och medarbetare inom finansfunktionen. Rollen är bred inom redovisningsområdet där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms och skattedeklarationer
  • Likviditetsprognoser och betalningar
  • Löpande förbättringsarbete inom processer, rutiner och system
  • Genomföra och utveckla projekt inom gruppen

Vem är du?
Du som söker denna roll har hunnit skaffa dig några års erfarenhet och är van att arbeta brett med både rutinmässiga och kvalificerade arbetsuppgifter inom redovisning. Med din erfarenhet från medelstora till stora bolag har du god erfarenhet av större redovisningsflöden. Du har goda kunskaper i Excel och har vana att arbeta i komplexa systemmiljöer samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självklart noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är dessutom en person som samarbetar väl med andra, är självgående och kan driva ditt arbete framåt. Då Gränges verkar i en föränderlig miljö är det viktigt att du har förmågan att utveckla ditt arbete, samt att du är flexibel och lösningsorienterad.  

Ort: Finspång

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 19 juni 2022. I den här rekryteringen samarbetar Gränges med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Michaela Järnvall på 0760-11 87 00, michaela.jarnvall@mpya.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Gränges Finspång AB

Mpya Finance AB