ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till globalt Techbolag

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Redovisningsekonom till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

Om rollen

Som redovisningsekonom på Cint är du en del av redovisningsavdelningen, ett team som jobbar tätt tillsammans och där man backar upp sina kollegor. Du rapporterar till Accounting Manager och sitter i trevliga lokaler mitt i Stockholm City.

I rollen kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på ansvar för faktureringsprocessen. Du supportar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvarig faktureringsprocessen
  • Löpande redovisning och kontoavstämningar
  • Intercompany avstämningar
  • Delaktig och års- och månadsbokslut
  • Delaktig se över intern kontroll och transfer pricing
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser

Utbildning och Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och har några års erfarenhet av redovisningsarbete samt varit delaktig i att upprätta bokslut, årsredovisning, deklarationer samt intern kontroll. Det är meriterande om du har erfarenhet som revisor och/eller av arbete med IFRS. Då Cint arbetar internationellt bör du även ha goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, positiv och engagerad. Du trivs att arbeta i team samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig.

Rätt kandidat är proaktiv, nyfiken och har en vilja att bidra till verksamheten. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Då vi närmar oss semestertider så kommer intervjuer att ske först i augusti men kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt så ser vi till att kontakta dig. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand sofia.sand@mpya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

About Cint AB

Founded in 1998, Cint is a technology company delivering solutions that transform and accelerate how marketers and researchers gather insights. Cint's mission is to power greater efficiencies within the sample supply chain, leading to smarter, faster, more cost effective access to insights. The company's Sample Management Platform is the world's only solution built to enhance sample procurement, sample fulfillment and panel management functions.

At the core of Cint's Sample Management Platform is the Insight Exchange - a fully transparent panel marketplace, connecting marketers and researchers to over 1,500 panel providers worldwide.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till globalt Techbolag

Mpya Finance