ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till genexis

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till genexis

Har du flera års erfarenhet av att arbeta med hela ekonomiflödet och känner dig redo för nya utmaningar? Vi söker nu en Redovisningsekonom till Genexis Sweden AB, ett innovativt och växande bolag inom telekom och bredbandsbranschen. Vi erbjuder här en hyrrekrytering där du efter 6 månader blir direkt anställd hos vår kund.

Om företaget

Genexis utvecklar produkter och helhetslösningar som matchar behoven hos bredbandsleverantörer, operatörer och installatörer och är designade för att göra slutanvändarna nöjda. Genexis är en del av Inteno Group AB och har dotterbolag och kontor i Sverige, Nederländerna, Norge, Tyskland, Finland, Danmark och Belgien. Genexis Group har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige och i Eindhoven, Nederländerna.

Huvudkontoret är beläget i Sätra, södra Stockholm men möjligheten till distansarbete ett par dagar i veckan finns. Det finns även bra förbindelser till kollektivtrafik samt fri parkering för den som kör bil. Här välkomnas du till ett familjärt och inkluderande bolag som värdesätter sina medarbetare högt. Något som utmärker bolaget är just sammanhållningen och teamkänslan på hela stockholmskontoret. Här blandas dedikerat hårt arbete med mycket skratt och fin gemenskap.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos Genexis kommer du att ha en bred roll inom redovisning och rapportera direkt till Ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande redovisning
• In- och utbetalningar
• Månads- och årsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Årsredovisning

Ovan nämnda arbetsuppgifter utgör grunden för rollen men även andra ad-hoc uppgifter kommer att tillkomma.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är van att självständigt driva ditt eget arbete framåt men trivs även med ett samarbete inom teamet. För att passa i rollen ser vi gärna att du är prestigelös, noggrann och serviceinriktad. Vi söker en social och kommunikativ person som kommer att trivas i en roll med många kontaktytor både internt och externt. Är du dessutom lösningsorienterad och har en vision framåt finns goda möjligheter för dig att utveckla och effektivisera interna processer.

Har du tidigare erfarenhet av arbete i ett producerande bolag med lagerhållning är detta meriterande. Även goda kunskaper i Officepaketet efterfrågas där framför allt en god nivå i Excel är ett krav.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter
• Social, driven och lösningsorienterad
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Systemvana samt goda kunskaper i Excel

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm, Sätra
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-31

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund under 6 månader, för att sedan bli tillsvidareanställd på Genexis. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till genexis

Resultat AB