ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Garphyttan.com/Interteko Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Garphyttan.com/Interteko Group

Är du en ambitiös och nyfiken redovisningsekonom som vill arbeta i ett bolag med trevliga kollegor i en dynamisk tillväxtmiljö? Då kan rollen som redovisningsekonom på Interteko Group vara din nästa spännande utmaning!

Vad kan Interteko erbjuda dig?
Interteko Group är en ung e-handelskoncern inom outdoor bestående av e-handelsbolagen Garphyttan Original (www.garphyttan.com) och ITAB Outdoor (www.itaboutdoor.se).

Interteko Group sätter människor i första rummet och du kommer att arbeta i en miljö där vi har kul tillsammans med ett gäng riktigt vassa kollegor. Interteko Group söker vi alltid efter personer med hög ambitions- och energinivå, egenskaper vi kommer att fortsätta leta efter när vi växer vårt team.

Eftersom Interteko Group är en ung företagsgrupp med aktiva ägare är det korta beslutsvägar och högt i tak. Om du lockas av ”scale-up miljö” och trivs med mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter som inte alltid är strikt inom ditt expertisområde så kommer Interteko att vara ett roligt och stimulerande företag för dig. Eftersom vi befinner sig i en spännande tillväxtfas kan rätt person ges stort inflytande och delaktighet i hur vi bygger bolagsgruppen vidare.

Om rollen
Interteko Group är nu i behov av att rekrytera en redovisningsekonom som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning, alltifrån löpande bokföring till bokslut. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår outsourcade redovisningspartner samt med vår Business Controller.

I rollen som redovisningsekonom ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Kontera leverantörsfakturor samt förbereda betalningsfiler

  • Stämma av likviditetsplan mot banksaldo dagligen

  • Avtalshantering, dokumentering och arkivering

  • Avstämningar av inbetalningar och påminnelsehantering

  • Stöd vid internationell momshantering

  • Stöd vid löne- och frånvarohantering

  • Upprättande av månadsbokslut

  • Kontaktperson gentemot outsourcade redovisningspartner

  • Stötta och ta fram underlag till Business Controller

  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att harmonisera arbetsprocesser

Arbetsuppgifterna kan komma att utökas och förändras över tid.

Vem letar vi efter?  
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller YH-utbildning och har ett par års erfarenhet av redovisning. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska, engelska och Excel. Erfarenhet från Microsoft Business Central och /eller FortNox är meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är prestigelös och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du nyfiken, lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?  
Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se  eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Garphyttan.com/Interteko Group

Mpya Finance AB