ekonomijobb.se

REDOVISNINGSEKONOM TILL FORMTEKNIK

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL FORMTEKNIK

Vår kund Formteknik i Gislaved AB söker nu en redovisningsekonom med placering i Gislaved. Vill du vara en del av ett positivt team på en arbetsplats med hög trivselfaktor där du får bidra med din kompetens och även lära av andra och brinner för ekonomi? Då ska du läsa vidare!

Företagsinformation
Formtekniks affärsidé är från idé till färdig produkt. Vi har gedigen kompetens inom utveckling, konstruktion, verktygsframtagning och plastproduktion vilket gör att Formteknik är en helhetsleverantör av formverktyg och formsprutade plastdetaljer. Vi har en modern produktion som ständigt anpassas till marknadens krav. Formteknik i Gislaved ingår i koncernen Söderbergföretagen sedan 2020 och företaget ser ljust på framtiden. Vi växer, och under 2020-2021 utökar vi genom tillbyggnad och investeringar i nya maskiner och utrustning för att bli starkare och effektivare. Vi arbetar långsiktigt och resultatet inriktat. Bolaget omsätter ca 90 miljoner och har 45 anställda. Se gärna mer på www.formteknik.se.

Om tjänsten
I tjänsten som redovisningsekonom kommer du att få arbeta brett och aktivt över hela ekonomiavdelningen med hela flödet från reskontra, löpande bokföring, avstämningar till månadsbokslut. Teamet blir du och Ekonomichefen och Ni kommer arbeta tätt tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
- Löpande bokföring
- Leverantörs- och kundreskontra
- In- och utbetalningar
- Avstämningar och periodiseringar
- Moms och skatt
- Sedvanliga bankärende
- Rapportering till Collectum

Din profil
Du är en erfaren redovisningsekonom som har dokumenterad erfarenhet av att hands-on arbeta med redovisning. Du har en bra överblick och god förmåga att ta dig fram i redovisningsprocessen och är självständig, lösningsorienterad, driven och noggrann. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har lätt att prioritera bland arbetsuppgifter. Du är systemvan och meriterande om du tidigare har arbetat i Pyramid. Du har goda kunskaper i Excel och du behärskar både svenska och engelska flytande.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Formteknik med Junic AB.

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

REDOVISNINGSEKONOM TILL FORMTEKNIK

Junic