ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

REDOVISNINGSEKONOM TILL FÖRETAG I CENTRALA GÖTEBORG

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL FÖRETAG I CENTRALA GÖTEBORG

Är du en självgående redovisningsekonom som är van att ett helhetsansvar inom redovisning och som kanske tidigare arbetat som redovisningsansvarig på ett mindre bolag eller som redovisningskonsult? 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som redovisningsekonom kommer du att serva företagets externa kunder inom redovisning. Du arbetar med hela redovisningsprocessen från ax till limpa och är även konsultativ i din roll. 
 
Dina arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads, kvartals- och årsbokslut
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Periodiseringar
  • Månatlig rapportering


VEM SÖKER VI
För att passa in i rollen har du sannolikt mellan 3-5 år arbetslivserfarenhet i en liknande roll och du har antingen arbetat på en redovisningsbyrå tidigare alternativt som redovisningsansvarig på ett mindre bolag. Då du servar företagets kunder är det av stor vikt att du är serviceminded och har ett konsultativt förhållningssätt. Du kommer att arbeta i ett team om tre personer där samarbete, kommunikation och en prestigelös inställning är av stor vikt. Du trivs med tydliga deadlines och är initiativtagande samt håller ett högt kundfokus. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund, med start i augusti. I detta skede önskar vår kund att inte gå ut med sitt företagsnamn, något du som sökande dock kommer få inblick i om du går vidare i processen. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Vi arbetar med två typer av tester i den här processen, problemlösningstest samt personlighetstest. Länkar skickas mailledes om du matchas mot rollen.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

REDOVISNINGSEKONOM TILL FÖRETAG I CENTRALA GÖTEBORG

Eterni Sweden AB