ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till FCG

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Redovisningsekonom till FCG

Är du en redovisningsekonom som vill arbeta i team och drivs av relationer och service? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa på ett bolag med stark kultur? Då kan tjänsten som redovisningsekonom till innovativa och engagerade FCG vara något för dig!

Vad kan FCG erbjuda dig?

FCG är en av de ledande nordiska aktörerna inom rådgivning till den finansiella sektorn med över 200 framstående specialister och konsulter inom området. Här finns en kultur som präglas av engagemang och driv och en stark laganda. Nu vill FCG stärka sitt interna finansteam med en redovisningsekonom som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa.

Som redovisningsekonom kommer du ingå i affärsområdet Finance om sex personer vilka har många års erfarenhet av arbete inom ekonomi och controlling. Du rapporterar till redovisningschef samt CFO och tjänsten är belägen i FCG:s fina lokaler på Östermalmstorg.

I rollen ingår:

  • Löpande bokföring och avstämningar

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Kundfakturering

  • Utläggsredovisning

  • Moms och skattehantering

  • Månadsbokslut

  • Löpande process- och rutinutveckling

  • Medverka och driva olika projekt samt att utveckla användandet av diverse system

  • Löpande kontakt/samarbete med olika avdelningar inom bolagen

Vem letar vi efter?

Vi tror att du har några års erfarenhet som redovisningsekonom samt är självständig i månadsbokslut. Vi tror även att du har ett intresse av att arbeta med förbättrings- och förändringsprojekt samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat inom konsult- och/eller finansbranschen.

Du är som person ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av prestigelöshet och engagemang. För att lyckas i rollen är du en lagspelare som trivs du med många kontaktytor och är naturligt service-minded. Du är vidare en lösningsorienterad person som självklart är noggrann och strukturerad.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar FCG med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till FCG

Mpya Finance AB