ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till fastighetsbolaget Grandab

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Redovisningsekonom till fastighetsbolaget Grandab

Vill du utvecklas vidare som Redovisningsekonom på fastighetsbolaget Grandab? Har du arbetat med ekonomi och reskontra förut, och vill vidareutvecklas inom redovisning? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom på Grandab vara precis det du söker!

Som redovisningsekonom hos Grandab arbetar du brett med allt från leverantörsreskontran, administrativa uppgifter inom fastigheter, löpande bokföring till bokslut och rapportering. Du kommer även arbeta med hanteringen av moms- och skattedeklarationer. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stort ansvar i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du möjlighet att påverka, driva och göra skillnad. Dessutom kommer du in i ett bolag där man har roligt tillsammans!

Rollen är placerad på kontoret i centrala Göteborg och du kommer rapportera till bolagets ekonomichef.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är ekonom och som har erfarenhet av redovisning och reskontra. Vidare har du goda systemkunskaper och ett prestigelöst sätt.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, relationsskapande, glad och serviceinriktad. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team. Struktur kommer naturligt för dig och du är van att hantera många frågor parallellt. Vi ser även att du är trygg i dig själv har du en god samarbetsförmåga.

Organisation:

På Grandab är vi specialister på att identifiera och förvärva fastigheter och bolag med utvecklingspotential. Genom aktiv förvaltning och strategisk utveckling skapar vi långsiktig värdetillväxt. Grandab går in som delägare i samtliga projekt och ansvarar för den affärsplan som respektive affär bygger på. Grandab är ett partnerägt bolag som grundades 2013. Sedan dess har bolaget växt med både medarbetare och mer omfattande samarbeten. Vår samlade expertis, lokala kännedom, breda kontaktnät och erfarenhet av fastighetsinvesteringar i kombination med mikro- och makroekonomisk analys inför varje enskild investering ligger till grund för vår investeringsstrategi. Vår verksamhet präglas av entreprenörskap, engagemang och affärsmässighet vilket utmärker alla affärer vi är delaktiga i. Idag består vår organisation av 14 personer och vi är placerade i Göteborg.  Läs gärna mer på www.grandab.se

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Grandab med Mpya Finance.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Målberg, linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson, elin.antonsson@mpya.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till fastighetsbolaget Grandab

Mpya Finance AB