ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Redovisningsekonom för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult hos oss på Vindex, för att sedan övergå till en fast anställning direkt hos kunden – givet ett gott samarbete. I rollen blir du en naturlig del av bolagets tillväxtresa där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av en ny ekonomifunktion. Den här tjänsten kan även utföras 100% på distans, om så önskas. 

Placering: Stockholm/Flexibelt 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Redovisningsekonom till fastighetsbolag i stark tillväxt: 

  • Löpande redovisning 
  • Bokslutsarbete 
  • Avstämningar 
  • In- och utbetalningar
  • Rapportering 
  • Delaktig i årsredovisning 
  • Analysarbete 
  • Rapportering 
  • Kontinuerlig kontakt med revisorer och banker
  • Förekommande ad hoc- uppgifter 

Kvalifikationer för rollen som Redovisningsekonom till fastighetsbolag i stark tillväxt: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har en gedigen arbetslivserfarenhet inom redovisning, gärna kopplat till fastigheter och bostadsrättsföreningar. Har du erfarenhet av Fortnox sedan tidigare är det ett stort plus. Dessutom värdesätter vi dina skickliga Excelkunskaper. Utöver det har du en god kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska. 

Som person är du redo att vara en del av en spännande tillväxtresa och utvecklas tillsammans med bolaget. Du drivs av en ansvarstagande roll där du har stora möjligheter att påverka utvecklingen av bolagets ekonomifunktion. Utöver det är du noggrann och strukturerad med en analytisk ådra. 

Ansökan och kontakt 

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2058. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Redovisningsekonom

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Redovisningsekonom till fastighetsbolag i stark tillväxt

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb