ekonomijobb.se

Hej Redovisningsekonom!

För Fastighetsägarna Services räkning söker Vindex nu dig som är redovisningsekonom och vill bli vår nästa superkollega. Vi söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus och om du vill göra skillnad tillsammans med oss kan detta vara rätt möjlighet för dig!

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Om rollen

Hos oss får du 180 kollegor, och ditt närmaste team består av sju kollegor som utgör ekonomiavdelningen. Du som redovisningsekonom är nästa viktiga pusselbit för att vi ska bli ännu bättre och nå dit vi vill.

Ditt fokus i rollen kommer vara att hantera löpande bokföring, bokslut och fakturering. Rollen innebär även att du hanterar kundreskontra och leverantörsreskontra och du kommer även att vara involverad i budget- och prognosarbete. Givetvis kommer din vardag bestå av allt som händer här och nu – för tillsammans i teamet hjälper vi varandra. Här är vi vår styrka.

Vem är du?

Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, och vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar det. Du känner dig trygg i din vilja att lära dig och förmåga att hitta svar. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och som är steget före. Det är viktigt att du har erfarenhet av och förmågan att med förtroende möta kollegor på ett professionellt sätt. Hos oss är vi raka och tydliga med omtanke.

Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det vill vi också att du tycker är viktigt när du väljer oss. Vi blandar ofta nytta med nöje med olika sociala aktiviteter. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer – tillsammans.

För att axla rollen tror vi att du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom redovisning eller motsvarande.
  • Hög IT-mognad och intresse för hur man inom redovisning kan jobba enklare och smartare.
  • Goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har arbetat i Xpand och/eller NAV.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 260 miljoner kronor per år och är 180 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Vill du lära känna Fastighetsägarna Service ännu bättre? Läs mer om oss på https://www.fastighetsagarna.se/om-oss/organisation/fastighetsagarna-service/.

Ansökan

Den här rekryteringen till Fastighetsägarna Service hanteras av Vindex. För fler frågor eller funderingar kring rollen, kontakta gärna ansvarig rekryterare Melina Nilsson på 076-209 99 20 eller melina.nilsson@vindex.se och ange ref MNRE556. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Redovisningsekonom till Fastighetsägarna Service

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-20

Ansök nu

Dela detta jobb