ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom till Fagerberg, Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Fagerberg, Göteborg

Vill du spendera dagarna i hjärtat av Fagerberg? I många år har Fagerberg försett svensk industri med den senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Vi bryr oss om våra kunder, partners och inte minst om varandra. Vi har en omhändertagande och generös företagskultur som månar om din personliga utveckling. Nu söker vi en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning, är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning
Fagerberg söker nu en ny kollega till sin härliga arbetsgrupp på bolagets ekonomiavdelning för ett konsultuppdrag på ett år, med start i början på hösten. Här kommer du att sitta i ett eget kontorsrum och på ekonomiavdelningen arbeta tillsammans med tre trevliga och stöttande kollegor.

Som redovisningsekonom på Fagerberg kommer du att få användning av din tidigare erfarenhet från arbete som redovisningsekonom samt få möjlighet att utvecklas i din roll. Rollen kommer att ha inslag av controllerbitar, vilket innebär att det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som i dagsläget arbetar som redovisningsekonom och som har siktet inställt på att i framtiden arbeta som controller. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta självständigt med månads- och årsbokslut. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

  • Löpande redovisning såsom kontering av leverantörsfakturor, periodiseringar och avskrivningar 
  • Moms- och skattedeklarationer 
  • Upprättande av månads- och årsbokslut 
  • Avstämning av samtliga balanskonton

Vidare kommer rollen att innefatta inslag av controllerarbete, då du bl.a. kommer att få möjlighet att arbeta med budget och budgetuppföljning.

Du kommer att arbeta i systemet Jeeves.

Det här är ett konsultuppdrag med en omfattning på 80% med start i augusti alternativt september och som kommer att pågå i ett år.

Vem söker vi till denna spännande och utvecklande roll?
För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos Fagerberg tror vi att du som söker är strukturerad, driven och prestigelös. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i en organisation där du får arbeta med frihet under ansvar och du drivs av att utvecklas i din roll tillsammans med organisationen du arbetar inom.

Vi ser att du är trygg i din roll som redovisningsekonom och har minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbete. Vidare tror vi att du har en utbildning inom ekonomi eller har samlat in motsvarande kunskap under dina år i arbetslivet. Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt med månads- och årsbokslut. Vidare har du god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. 

Du erbjuds
Här erbjuds du ett årslångt konsultuppdrag hos Fagerberg vars kontor ligger beläget i Västra Frölunda. Du får här möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsekonom och är du på sikt intresserad av att arbeta som controller är det här ett fantastiskt steg på den resan. Tjänsten innebär en omfattning på 80%.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för annonsering - vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till Fagerberg, Göteborg

Jurek Bemanning