ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Exensor Technology i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Redovisningsekonom till Exensor Technology i Lund

Förmodligen hade du en plan, kanske rentav en checklista, på vad du skulle göra i morse när du kom till jobbet, och när du gick hem tänkte du: Oj, jag gjorde detta istället! Och det är precis det som gör att du trivs på jobbet, och det som gör att du alldeles säkert skulle trivas utmärkt på Exensor i Lund.

Välkommen till det lilla bolaget, där man blir en del av en gemenskap och där man faktiskt ser resultatet av det man uträttar.

Exensor är inne i en stark tillväxtfas, som leverantör av säkerhetslösningar till bland annat Försvarsmakten, och du kommer att omges av motiverade kollegor, samtidigt som du kommer erbjudas stor flexibilitet i ditt jobb. Hybridlösning är sen gammalt på Exensor och förtroendet för medarbetarna är stort. 20-talet personer sitter på kontoret i Lund idag och i de nya lokalerna som är på gång görs plats för 30+ personer.

Du rapporterar till och jobbar i tätt samarbete med Finance Manager Maja Jensen och dina huvudsakliga ansvarområden blir följande:

  • Månadsbokslut
  • Delaktig i årsbokslutsarbete
  • Delaktig i månadsrapportering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Rapporteringar: Intrastat och Periodisk sammanställning 
  • Moms och arbetsgivardeklarationer

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är bekväm i din roll som redovisningsekonom. Du har jobbat med allt från ax till limpa och trivs med att jobba brett. Här händer massor och det är viktigt att du tycker om en snabb och föränderlig miljö. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande uppgifter. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg?

Du kavlar upp ärmarna när det behövs och ser till laget före jaget. Du skapar dig snabbt en överblick vilket gör att förbättringsområden enkelt identifieras och med ditt hjälpsamma sätt blir du snabbt en del av teamet på kontoret. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du har jobbat i internationell miljö.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Exensor med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Exensor Technology i Lund

Mpya Finance AB