ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Exensor Technology AB i Lund

Ansök nu

Redovisningsekonom till Exensor Technology AB i Lund

Förmodligen hade du en plan, kanske rentav en checklista, på vad du skulle göra i morse när du kom till jobbet, och när du gick hem tänkte du: Oj, jag gjorde detta istället! Och det är precis det som gör att du trivs på jobbet, och det som gör att du alldeles säkert skulle trivas utmärkt på Exensor i Lund.

”Jag vill att vi ska prata redovisning tillsammans” säger Maja Jensen som nu står redo att rekrytera in en redovisningsekonom till kontoret i Lund. Välkommen till det lilla bolaget, där man blir en del av en gemenskap och där man faktiskt ser resultatet av det man uträttar.

Det går bra för Exensor och du kommer att omges av motiverade kollegor, samtidigt som du kommer erbjudas stor flexibilitet i ditt jobb.

Du rapporterar till och jobbar i tätt samarbete med Finance Manager Maja Jensen och dina huvudsakliga ansvarområden blir följande:

  • Månadsbokslut

  • Delaktig i årsbokslutsarbete

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Avstämningar

  • Rapporteringar: Intrastat och Periodisk sammanställning 

  • Moms och arbetsgivardeklarationer

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är bekväm i din roll som redovisningsekonom. Du har jobbat med allt från ax till limpa och trivs med att jobba brett. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande uppgifter. Kanske sitter du på en byrå idag och är redo för nästa steg?

Du kavlar upp ärmarna när det behövs och ser till laget före jaget. Du skapar dig snabbt en överblick vilket gör att förbättringsområden enkelt identifieras och med ditt hjälpsamma sätt blir du snabbt en del av teamet på kontoret som består av 20 personer idag. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du har jobbat i internationell miljö.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Exensor med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Exensor Technology AB i Lund

Mpya Finance AB