ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Danone

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Redovisningsekonom till Danone

Nu söker vi en redovisningsekonom till Danone, ett välkänt livsmedelsföretag som finns i 140 länder världen över. I Skåne sitter produktion och kontor med 120 anställda i Lunnarp, ett litet samhälle utanför Tomelilla. Denna tjänst riktar sig till dig som arbetat med bokslut tidigare, och som vill ha ett större helhetsansvar och nästa utmaning i din karriär.

Om tjänsten

Danone är ett internationellt välkänt företag vars vision är One Planet One Health. I denna tjänst tillhör du ekonomifunktionen och arbetar nära företagets Redovisningsassistent med god erfarenhet av bolaget, som kommer att rapportera till dig som Redovisningsekonom. Tjänsten är ett föräldravikariat om minst 12 månader på heltid.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med god stämning och kultur

 • En möjlighet för dig som har arbetat mer i en assisterande roll att ta nästa kliv i din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos Danone kommer du framförallt arbeta med kontoavstämning, balansräkning, årsbokslut, kassaflöde och skattedeklarationer. Du kommer arbeta mot ett shared service center i Polen och därför är det extra viktigt att du har god kunskap i både svenska och engelska för den här tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av bokslutsarbete. Du förväntas leda och fördela arbetet inom redovisning och arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet. Som person är det viktigt för dig att bygga ett stark team med ett bra samarbete mellan kollegor. Du tar dig an uppgifter med hög entusiasm och har inga problem med att hjälpa till med stort som smått.

 • 2-3 års erfarenhet av redovisningsarbete, årbokslut samt extern årsrevision

 • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska

 • Meriterande om du arbetat med Navision/Medius

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Noggrann
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående, gärna i början av april

 • Omfattning: Heltid, minst 12 månader

 • Placering: Lunnarp

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Danone är ett globalt livsmedelsföretag som inriktat sig på färska mejeriprodukter, medicinsk nutrition, vatten och nutrition för spädbarn. Deras mission är att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat. De har förbundit sig att växa på ett hållbart sätt och anses vara en ledare inom hållbarhet i branschen. Fyra värderingar delas av deras personal och är kärnan i deras kultur: Entusiasm, Humanism, Närhet, Öppenhet.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Danone

Academic Work