ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Connect Bus

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Redovisningsekonom till Connect Bus

Det började för 90 år sedan, med en anställd och en buss. Idag kan Connect Bus stoltsera med 1400 anställda och 700 fordon och en verksamhet där de fyller en viktig funktion i samhället i form av linjetrafik, skolskjutstrafik och serviceresor åt kommuner och trafikhuvudmän, busscharter åt företag, kommuner och grupper.

Till sitt kontor i Göteborg söker Connect Bus nu en redovisningsekonom som tillsammans med ekonomifunktionen vill bli en del av den förändrings- och tillväxtresa som Connect Bus befinner sig på.

 

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom kommer du ingå i ett ekonomiteam om fyra personer, och rapportera till Redovisningschefen. Du kommer att arbeta med löpande redovisning och månadsbokslut för bolagen som är placerade i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Tillsammans med Redovisningschefen driva arbetet med månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Stämma av koncernens mellanhavanden
  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Revisors- och myndighetskontakter
  • Bistå Redovisningschefen i framtagning av finansiellt material
  • Utveckla rutiner & processer inom ekonomifunktion

Din profil

Vi söker dig med något/några års erfarenhet av roller som inneburit redovisningsarbete. Du är bokslutssjälvständig och drivs av att utveckla rutiner och processer. Vi ser också att du har en relevant eftergymnasial utbildning samt pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. För tjänsten krävs att du är systemorienterad och är en van Excelanvändare.

Vi söker dig som är nyfiken och tänker i nya banor och vågar utmana såväl dig själv som organisationen. Du tilltalas av en föränderlig miljö och tycker att det är spännande om spelplanen förändras något efterhand. Som person är du noggrann, prestigelös och med ett högt servicetänk. Struktur kommer naturligt för dig och du är van att hantera många frågor parallellt. Du besitter en helhetssyn på ekonomifunktionens uppdrag och dess processer, samt har en förståelse för övriga kollegors arbete samt var nästa tar vid. Vidare är du trygg i dig själv har du en god samarbetsförmåga och är mån om att teamet tillsammans levererar kvalitet.

 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Connect Bus med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi kommer att gå igenom ansökningar först v 32.

Vi ser framemot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Connect Bus

Mpya Finance AB