ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom till comet consular services ab

Företag Resultat AB
Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Redovisningsekonom till comet consular services ab

Vill du arbeta i ett globalt och väletablerat företag som har hela världen som sin arbetsplats? Trivs du i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor? Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

Vår kund Comet Consular Services AB söker nu en driven och lösningsorienterad Redovisningsekonom till ett team som präglas av samarbete, ödmjukhet och en hel del skratt.

Om företaget

Med över 50 års erfarenhet är CIBT och dess dotterbolag Comet den globalt ledande serviceaktören för hantering av visumansökningar och pass med över 60 helägda kontor i 22 länder. Bland deras kunder finns enskilda resenärer och affärsresenärer ifrån några av världens största bolag, kryssningsrederier och resebyråer.

"Comet fungerar som din förbindelselänk till den internationella marknaden genom snabb och effektiv hantering av visumansökningar, legalisering, översättning, rörlighet och dokumentlogistik. Comet hjälper företag och privatpersoner att resa till och verka på utländska marknader lika enkelt och effektivt som i hemlandet. Vi öppnar världen för dig och ditt företag"

Till Comets huvudkontor i Stockholm söker vi nu en Redovisningsekonom för en direktrekrytering. Du kommer att arbeta på ett globalt, framgångsrikt bolag som värnar mycket om sina medarbetare. Kontoret ligger centralt i Stockholm med bra förbindelse till buss och pendeltåg.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom på Comet kommer du att ingå i ekonomiteamet på 4 personer och ha hand om redovisningen för tre av dotterbolagen samt arbeta redovisningen för Finland, Norge och Danmark.

Du kommer i din roll även att ha nära kontakt med det globala finansteamet samt vara kontaktperson för en extern lönebyrå.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Momsrapporter
• Bokslutsarbete
• Analys av resultaträkningen
• Bokföring samt utbetalning av löner
• Rapportering

Ovan uppgifter utgör grunden för tjänsten men övriga, vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning, kan tillkomma.

Din profil

För att vara rätt för rollen som Redovisningsekonom ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av de arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Vi söker en social och kommunikativ person som kommer att trivas i en roll med många kontaktytor både internt och globalt.

Teamet du kommer att tillhöra präglas av samarbete, snabba beslut och har ett lösningsorienterat fokus. Vi ser därför gärna att du själv är flexibel, prestigelös och har lätt för att prioritera och anpassa dig efter uppgifter som kan tillkomma under arbetsdagen.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av redovisning
• Systemvana samt ett intresse att lära dig nya system
• Kommunikativ, serviceinriktad och prestigelös
• Flytande Engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Svenska är meriterande men ej ett krav

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-11

Denna tjänst är en rekrytering där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom till comet consular services ab

Resultat AB