ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till Collector Bank

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Collector Bank

Nyfiken på redovisning och vara en del av Finance hos Collector Bank? Motiveras du av att jobba i en roll med en blandning av rutiner och lösningsfokus - en prestigelös roll som utför både stora och små uppgifter. Sök rollen som Redovisningsekonom hos Collector Bank!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
Gemenskap, innovation och stor möjlighet att växa och utvecklas präglar kulturen på Collector Bank. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö. Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas riktigt bra tillsammans med oss!

OM COLLECTOR BANK
Collector är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster.

Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer – både våra egna och andras.
Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Koncernens moderbolag Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

OM ROLLEN
I rollen som redovisningsekonom ska du tillsammans med dina kollegor ansvara för redovisningen av bolagets ekonomiska flöden. Allt sker digitalt och rollen är därför också teknisk på det sätt att du arbetar i flera system där data överförs mellan varandra.

Det är en självständig och ansvarsfull roll med många interna kontaktytor.
Du arbetar med företags- och fastighetskrediter, vilket innefattar stort flöde av många och stora belopp.

Förutom den löpande redovisningen innefattar rollen även:
• Stor delaktighet i månads- och årsbokslut
• Arbeta nära koncernens redovisningsansvariga samt controllers

OM DIG
Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en roll där du kan arbeta självständigt men också vara en teamspelare. Du är positivt lagd och motiveras av att få jobba i en roll med både rutiner och nya utmaningar att lösa - en prestigelös roll som utför både stora och små uppgifter.

För att lyckas i rollen tror vi att du har egenskaper som:
• Självledarskap
• Kunnande, samt ett intresse, inom It-processer relaterat till redovisning
• Snabblärd - systemvana
• Analytisk - ser samband och flöden
• Lugn

Vi söker dig som är utbildad ekonom eller motsvarande. I den här rollen hanteras stora belopp - därför värdesätter vi kombinationen av noggrannhet och självständighet.

INTRESSERAD?
Kul! Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! I denna rekryteringsprocess samarbetar Collector Bank med Jurek. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se, alt 031-7128350.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till Collector Bank

Jurek