ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Brödernas

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Redovisningsekonom till Brödernas

Vi söker en engagerad och prestigelös redovisningsekonom som vill vara med och skapa förutsättningarna för fortsatt tillväxt! Trivs du i en dynamisk miljö där du får möjlighet att påverka? Är du trygg i dina redovisningskunskaper? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en viktig person i Brödernas fortsatta tillväxtresa. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Kund- och leverantörsreskontra inkl. leverantörsbetalningar och avstämning bank löpande

  • Löpande redovisning och periodiseringar

  • Månadsbokslut

  • Utveckla och implementera rutiner och processer inom redovisning

Effektiviseringar och förbättringar av rutiner och processer kommer vara en naturlig del av din vardag. Du rapporterar till Koncernredovisningschefen. Brödernas huvudkontor i Stockholm finns på Östermalmstorg 5.

Din Profil
Vi söker dig som har goda kunskaper i redovisning och har varit delaktig i bokslut. Du har även tidigare erfarenhet av att utveckla processer och rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillväxtbolag och erfarenhet från att arbeta med flera mindre till medelstora aktiebolag. I grunden har du en ekonomisk utbildning.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och trivs i en roll där du kan påverka och effektivisera och ta en aktiv del i verksamheten. Du mår bra av att supporta andra och du har lätt för att skapa relationer.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Som Sveriges snabbast växande restaurangkedja kan vi erbjuda en fartfylld arbetsplats med goda möjligheter till att utvecklas och växa med företaget. Varmt välkommen på vår fortsatta resa!

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Brödernas med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Brödernas

Mpya Finance AB