ekonomijobb.se

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG VÄSTER OM GÖTEBORG

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG VÄSTER OM GÖTEBORG


 

Till ett spännande bolag väster om Göteborg söker vi nu en Redovisningsekonom. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader, med start så snart som möjligt. Vid avslutat uppdrag finns mycket goda chanser till fast anställning hos bolaget. Detta är en chans för dig som önskar utveckla dina kunskaper inom redovisning i en trevlig miljö och med härliga kollegor. 

Arbetsbeskrivning
Som Redovisningsekonom är du en del av ett team om 4 personer och rapporterar till Ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 
- Löpande bokföring 
- Arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer 
- Månadsbokslut och rapportering 
- Avstämningar 
- Kontakt med myndigheter och revisorer

Erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt talar och skriver engelska obehindrat. Med fördel har du tidigare arbetat med redovisning i enlighet med K3 samt att du har goda redovisningskunskaper inom moms. Det är meriterande om du tidigare arbetat i producerande bolag. 

Vi ser att du är självgående och trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och mycket social kontakt. Du ser möjligheter framför hinder och värderar ett positivt arbetsklimat med dina kollegor

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Olivia Engberg 0737381867

Dela detta jobb

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG VÄSTER OM GÖTEBORG

A-Finance