ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till bolag i Danderyd

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag i Danderyd

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en redovisningsekonom som ska agera brygga under pågående rekrytering. Kunden har sin verksamhet i Danderyds området och är under stark tillväxt. I din roll som redovisningsekonom kommer du hantera en rad olika arbetsuppgifter och kommer jobba nära den dagliga verksamheten rörande ekonomi och administration..

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Avstämningar
  • Löpande redovisning 
  • Fakturering
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Anläggningstillgångar

Vem är du?

Vi söker dig som känner dig trygg inom redovisning och vi ser det som meritande om du tidigare jobbat inom revision. Vi ser även att du har goda kunskaper i Excel samt god systemvana. Som person är du en social teamplayer med god problemlösningsförmåga. Vi ser även att du trivs i organisationer med högt tempo och där man kontinuerligt utvecklar verksamheten. Du trivs även med att ta egna initiativ och har inga problem att hantera uppgifter utanför arbetsbeskrivningen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett bolag i stark tillväxt och där du ges chansen att vara med och utveckla bolaget. Kunden har kontor i norra Stockholm och ser gärna att du delvis är på plats. Tjänsten är förlagd på heltid och vi ser en omgående start och uppdraget förväntas fortlöpa fram till slutet på oktober. För rätt person finns det även chans till överrekrytering. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult 

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till bolag i Danderyd

Jurek