ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Akeab

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-15

Ansök nu

Redovisningsekonom till Akeab

Nu har du möjlighet att få en utvecklande tjänst som redovisningsekonom i ett nytänkande bolag som befinner sig på en spännande expansionsresa. På huvudkontoret i Malmö ansvarar ekonomifunktionen för redovisningen i Akeab samt koncernens holdingbolag. I denna tjänst blir du delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av ekonomifunktionen och kommer att arbeta med löpande, redovisning och bokslut i flera av bolagenDu är varmt välkommen till ekonomiteamet som består av 6 engagerade kollegor och en positiv miljö där nya idéer uppmuntras. Du kommer att ha ett nära samarbete med redovisningschefen som du även rapporterar till.

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och är van att arbeta självständigt. Du kommer att upprätta månadsbokslut och göra månatliga avstämningar av balansposter.

Här erbjuds du en tjänst där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt.

Vem söker vi?
Då verksamheten växer är det viktigt att du är trygg i dina kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll i ett lite större bolag. Du är mån om dina kollegor och ser fram emot att bidra till teamet. Du är en ansvarstagande och nyfiken person som besitter en stor portion prestigelöshet. Vidare är du lösningsorienterad och trivs i en entreprenöriell miljö där det ibland kan ske snabba förändringar.  

Du har erfarenhet av något affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av projektredovisning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar Akeab med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Redovisningsekonom till Akeab

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringskonsult

kristina.bennet@mpya.se

Vi ses på LinkedIn!

0703-755075

Om Akeab

Akeab är en del av Eleda Group som är en expansiv koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och Akeab har kontinuerligt flyttat fram sin marknadsposition i södra Sverige och har uppvisat en stark och lönsam tillväxt. Bolaget omsätter drygt 1,2 miljarder och sysselsätter närmare 300 medarbetare. Bolaget, som grundades 2008, har sitt huvudkontor i Malmö.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Akeab

Mpya Finance AB