ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till AAK AB i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-09

Ansök nu

Redovisningsekonom till AAK AB i Malmö

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder och försäljning i mer än 100 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Här erbjuds du att arbeta i en bred och ansvarsfull roll på ett av Skånes största börsbolag där du har totalansvaret för moderbolagets redovisning och ingår i ett team om 8 personer. AAK har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och här finns många utvecklingsmöjligheter. Du rapporterar till Jarl som är Director Financial Control & Tax. Utöver dina arbetsuppgifter inom redovisning får du också arbeta med effektivisering av processer och rutiner. Här uppmuntras idéer och initiativ och man jobbar på ett lösningsfokuserat sätt.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för moderbolagets redovisning med allt från fakturahantering till bokslut, årsredovisning och deklaration
  • Ansvarig för moderbolagets budget
  • Delaktig i konsolidering av månads-, kvartals-, samt årsbokslut
  • Diverse ekonomiska utredningar och analyser

Vem är du?

För att trivas i rollen har du jobbat som redovisningsekonom i minst ett par år och känner dig trygg i rollen. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har god erfarenhet av Excel. En tänkbar bakgrund är att du suttit på byrå som redovisningskonsult alternativt revisor. Som person är du positiv och har en sund inställning till jobbet. Du är analytiskt lagd samtidigt som du tycker om att jobba brett. På AAK hjälps alla åt och miljön är kamratlig. Med rätt driv och inställning kommer man långt!

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Kom förbi oss på en kopp kaffe så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar AAK AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till AAK AB i Malmö

Mpya Finance