ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom sökes till ett uppdrag i Järfälla

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes till ett uppdrag i Järfälla

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en erfaren redovisningsekonom för ett heltidsuppdrag i Järfälla. Man behöver starta omgående och preliminärt slutdatum är feb/mars 2023 men tanken är att efter uppdragstiden gå över i en anställning hos kund. 

Kunden är ett familjeägt bolag med stort fokus på hållbarhet som både äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler. Bolaget är i stark tillväxt och har nu breddat sig mer inom industri- och samhällsfastigheter.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta närmast redovisningschefen, hyrescontrollern samt verksamhetschefen. Exempel på dina arbetsuppgifter är löpande ekonomiarbete, hantering av kund- och leverantörsfakturor, bokslut, löpande utredningar och kontakt med banker.

Din bakgrund

Då rollen är av ekonomisk karaktär är det av stor vikt att du är en noggrann person med ett sinne för siffror. Eftersom du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen är det viktigt att du även har god social förmåga, lätt för att samarbeta och inte har har problem med att arbeta i ett högt tempo.

Vi söker dig som har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av skatte- och momsfrågor för fastighetsbolag.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticon.se eller 076-632 33 56.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom sökes till ett uppdrag i Järfälla

Fasticon AB