ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom sökes för kunds räkning norr om Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes för kunds räkning norr om Stockholm

Just nu söker vi en kvalificerad redovisningsekonom med tidigare erfarenhet inom fastighetsekonomi som kommer att arbeta hos vår kund i Enköping. Har du tidigare erfarenhet av Agresso och är tillgänglig i mitten av augusti? Välkommen in med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning 

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med bokslut, rapportering och uppföljning med fokus på fastighetsverksamheten. Vidare kommer du att arbeta med "hands-on" registreringar, kontroller och avstämningar i Excel och genom Excelerator-filer till ekonomisystemet Agresso. Du kommer även att arbeta med kompletterande budgetarbete och stötta verksamhetsansvariga chefer inom förvaltningen. Vidare kommer du att arbeta med:

  • Uppdatera och analysera nyckeltal inom fastighetsområdet. Även utveckla nyckeltal
  • Uppdatering av nästkommande budgetårs interna hyressättning av fastigheterna
  • Ad hoc frågor inom fastighetsekonomi
  • Ständiga förbättringar inom den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen 

Vem är du? 

Vi söker dig som är strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. Vidare krävs förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress samt en bra samarbetsförmåga. Andra krav för tjänsten är: 

  • Kvalificerad redovisningsekonom med mer än fem (5) års erfarenhet med erfarenhet av att självständigt genomföra bokslut, rapportering och analys/uppföljning av utfall mot budget 
  • Tidigare arbetat i affärssystemet Agresso, inklusive Excelerator- filer 
  • Avancerad Excelanvändare 
  • Erfarenhet inom fastighetsekonomi 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag i Enköping med omfattning på heltid 100% med start i mitten av augusti och beräknas pågå i fyra månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mejl: melanie.grunow@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom sökes för kunds räkning norr om Stockholm

Jurek