ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom på deltid till bolag i city

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Redovisningsekonom på deltid till bolag i city

 

För kunds räkning söker vi nu en flexibel redovisningsekonom som kommer jobba nära controllern och avlasta i dennes arbete. Kunden är verksam inom stålproduktion och sitter i moderna lokaler mitt i Stockholm nära centralstationen. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på minst 50 % med chans till fast anställning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du tillhöra ett team på totalt 13 personer på kontoret i Stockholm som arbetar mot hela koncernen och rapporterar till Finance controller. Dina arbetsuppgifter som Redovisningsekonom kommer innebära:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Kontering
  • Projektredovisning
  • Kontoavstämningar  
  • Delta i månadsbokslutsarbete
  • Support till Controllern

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller motsvarande med minst 4 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av molnbaserade företag och jobbat i Visma.net samt att du har ett intresse för digitalisering. Har du jobbat med löner och pension ses det också som ett plus.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du gillar att jobba med projekt och få ihop helheten. Vidare är prestigelös och bredd att hugga i där det behövs.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en spännande roll som redovisningsekonom i ett molnbaserat företag med framåtanda. Du kommer sitta i trevliga och fräscha lokaler nära centralen i Stockholm. Företaget präglas av en professionell miljö med god kultur.

Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med start omgående och chans till fast anställning efter 6 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom på deltid till bolag i city

Jurek Bemanning