ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom på 50% till uppdrag i centrala Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-08-09

Ansök nu

Redovisningsekonom på 50% till uppdrag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en redovisningsansvarig på 50% till ett uppdrag om 6 månader med chans till förlängning. Som redovisningsansvarig kommer du att sitta som ensam ekonom på bolaget, men tillsammans med bolagets i övrigt nio stycken anställda och tre konsulter. Dina arbetsuppgifter kommer således bestå av:

* Löpande redovisning
* Bokning av fakturor i system- matcha mot kunduppdrag
* Ansvara för all redovisning
* Månadsrapportering till ägare (dag 10-15)
* Årsredovisning, med stöd från revisor
* Löner, nio stycken

Överlag är det många transaktioner och stora mänger fakturor.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start 20e augusti och förväntas pågå till årsskiftet 2018/2019. För rätt person finns chans till förlängt uppdrag, eventuellt till överrekrytering av kund.

Vidare erbjuds du ett roligt uppdrag hos en kund i en spännande bransch. Bolaget jobbar med ca 90 personer de är agent för och har ca. 40-50 kunder i både Sverige, övriga Europa och Sydafrika. Det är en spännande och rörlig miljö med många sociala event.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som förstår det löpande redovisningsarbetet. Som har erfarenhet av lönearbete samt är självständig i månadsbokslut och med förståelse för årsredovisningar. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Fortnox är det mycket meriterande! Vidare är det viktigt att du trivs i en rörlig, social miljö och inte blir speciellt störd av ljud.

Som person ser vi gärna att du är noggrann och prestigelös med skinn på näsan. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt och tar gärna egna initiativ. Du är även öppen och framåtlutad, tycker om det sociala och att skapa relationer, och du är redo att hugga i där det behövs.

Ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom på 50% till uppdrag i centrala Stockholm

Jurek Bemanning