ekonomijobb.se

Redovisningsekonom med team- och kundansvar

Företag PrimeQ AB
Ort
Utgår

2021-05-11

Ansök nu

Redovisningsekonom med team- och kundansvar

Vi är PrimeQ med hjärta och hjärna!

PrimeQ är mer än en redovisningsbyrå. Med våra fyra affärsområden – IT, Telefoni, Affärssystem samt Ekonomi & Lön – har vi en unik möjlighet att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter kundens behov och finns i dag i Stockholm, Västervik och Motala.

 Vi ser oss som ledande partner inom redovisning då vi förutom hög kompetens ligger i framkant avseende kompetensutveckling, digitalisering och moderna systemlösningar.

 Företagskulturen präglas av mycket glädje och stark gemenskap och vår vision handlar om att vi ser kreativitet som grunden till att lyckas. Detta skapas endast när vi får tillgång till vår fulla potential.

Våra kunder befinner sig inom många olika spännande branscher och vi värnar om en säker leverans, har ett högt förtroende hos våra kunder och ser oss mer som en partner än en leverantör. Vi arbetar enligt REKO, är anslutna till FAR och har auktoriserade redovisningskonsulter.

Är du en driven teamledare som älskar att ha ansvar?

Vi söker just nu en Ekonom som skall agera teamledare med kundansvar. Rollen innebär att leda och utveckla ett team av redovisningskonsulter som främst jobbar med ledningsstyrda bolag. Samt att vara ansvarig för ett antal större kunder. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och att du är framgångsrik i din kommunikation. Du bör kunna fördela och planera ditt teams arbete och du hugger gärna i själv där det behövs. Tjänsten innebär även att till stor del kunna upprätta, granska och kvalitetssäkra vårt arbete. Tillsammans med kunder och kollegor utveckla processer och rutiner för en effektiv hantering av uppdraget. 

Som person är du driven, tycker om kundkontakter och har lätt för att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Det är lätt för dig att anpassa dig till nya situationer och du har förmågan att arbeta med flera saker parallellt.

Dina arbetsuppgifter:

 • Teamansvar för 8-10 redovisningskonsulter.

 • Kundansvar för ett flertal kunder.

 • Upprättande och kvalitetssäkring av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

 • Processer och ekonomistyrning.

Din bakgrund:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

 • Erfarenhet av flera års arbete med redovisning, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.

 • Du är självständig i ditt arbete med bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Det är meriterande om du har kunskaper inom IFRS och koncernredovisning.

Vårt erbjudande

 • Stimulerande arbetsuppgifter

 • En flexibel arbetsmiljö

 • Möjlighet att göra karriär

 • Möjlighet att både bredda och specialisera dig

 • Kontinuerlig utbildning

 • Mycket glädje och stark gemenskap

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Niclas Sjunnevik

tel: 076-525 15 03

Mail: niclas@escoaching.se

Urval till intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast.

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för PrimeQ’s HR-avdelning, rekryteringskonsult och andra relevanta personer inom organisationen.

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med team- och kundansvar

PrimeQ AB