ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom med systemintresse till Pulsen

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Redovisningsekonom med systemintresse till Pulsen

Vill du vara med på en spännande resa genom att via digitalisering och automatisering göra Pulsen AB:s ekonomifunktion till en av Sveriges modernaste? Besitter du samtidigt goda kunskaper i redovisning och letar efter den perfekta rollen som kombinerar båda delar? Tjänsten är placerad på Pulsens kontor i Borås.

Pulsen Group är utsedd till karriärföretag för tredje året i rad. Detta är en koncern med många bollar i luften och som lyckas väldigt väl med det. Med sin spetskompetens tar sig Pulsen an de flesta utmaningar vilket även betyder ständig utveckling för medarbetarna. Ett inspirerande bolag!

Välkommen till ett bolag som utvecklar företag, människor och världen!

Om tjänsten

Nu ges chansen att få vara en del av Pulsens förändringsresa mot en av landets modernaste ekonomifunktioner. Denna roll kommer att innebära en kombination av arbetsuppgifter inom såväl redovisningsarbete som IT-relaterade utvecklingsprojekt. Eftersom det är en ny roll som skapas finns viss möjlighet att forma den löpande, och du uppmuntras att komma med idéer och bidra till rollens framgång.

I rollen som redovisningsekonom med systemintresse kommer du ingå i ett ekonomifunktion om 10 personer, placerad på koncernens moderbolag Pulsen AB. Du kommer agera brygga mellan redovisning och IT, där en trygghet inom redovisning är en förutsättning såväl som en god förståelse för IT.  Rollen innebär stora kontaktytor inom såväl moderbolagets ekonomifunktion som dotterbolagens.

I rollen kommer du också att arbeta med

  • Ta fram fakturaunderlag i affärssystemet Jeeves och rapportera vidare detta
  • Medverka vid det löpande arbetet i den centrala ekonomifunktionen
  • Vara behjälplig vid bokslutsarbete
  • Delta i moderniserings- och digitaliseringsarbete och utvecklingsprojekt

Vem är du?

Vi söker dig med något eller några års erfarenhet av roller som inneburit kvalificerat redovisningsarbete såsom redovisningsekonom eller redovisningsassistent. Vidare har du en eftergymnasial utbildning, troligtvis som civilekonom med inriktning mot redovisning eller som dataekonom. Vi ser gärna en kombination av ekonomi och IT i din profil och ditt intresseområde. Du är trygg i din redovisning och drivs av att automatisera och effektivisera ekonomiprocesser, med affärssystem, RPA och AI som utgångspunkt. Vidare är det meriterande med programmeringskunskaper. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du analytisk, driven och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du agerar relationsskapande i samarbetet med andra, är serviceinriktad och besitter ett stort intresse och en stor vilja att hjälpa andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, sätter upp och håller tidsramar och har inga problem att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du gillar ordning och struktur samt förstår vikten av noggrannhet i denna roll. För att du ska trivas i tjänsten krävs det att du inte är rädd för att ställa frågor.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Pulsen med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Elin Antonsson, på telefon 0709-31 87 69. Vi kommer att börja hantera inkomna ansökningar först den 3:e jan. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med systemintresse till Pulsen

Mpya Finance AB