ekonomijobb.se

Redovisningsekonom med systemintresse

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Redovisningsekonom med systemintresse

Vill du ha en ansvarsfull roll på ett framgångsrikt bolag i hjärtat av Malmö? Vill du jobba i ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Då är du den vi söker! Berendsen Textil Service AB söker en redovisningsekonom med systemintresse som vill arbeta i en bred och utvecklande roll.

Vad kan Berendsen Textil Service AB erbjuda dig?

På Berendsen är det alltid nära till beslut. Företaget har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och medarbetarnas personliga utveckling och hälsa. Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll med möjlighet att påverka din egen tid och arbete för att på bästa sätt stödja verksamheten. Du rapporterar till Berendsens ekonomichef, Carina, en positiv och lyhörd ledare, som är mån om att teamet mår bra och utvecklas.

Vad kommer du att arbeta med?

Som redovisningsekonom med systemintresse blir du en del av ekonomiavdelningen i Malmö i ett team på 15 personer. Teamet ansvarar för alla finansiellt relaterade uppgifter för hela Berendsen, allt från kreditkontroll av kunder, inbetalningsregistrering och kravhantering till löpande redovisning, bokslut och intern och extern rapportering. Teamet administrerar både den svenska och finska verksamheten och kommer på sikt även att administrera ekonomisystemet för systerbolaget i Norge.

Du arbetar tätt ihop med verksamheten både på huvudkontoret och med tvätterierna samt har ett nära samarbete med systemansvarig. Rollen är till stor del inriktad på systemen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat analys, design, implementation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Här kommer även ingå utveckling och anpassning av rapporter, systemdokumentation samt att delta i projekt. För att få en bättre förståelse för verksamheten kommer det även att ingå en del sedvanliga ekonomirelaterade arbetsuppgifter i tjänsten, bl a löpande redovisning, bokslut samt ansvar för vårt anläggningsregister.

Vem är du?

Vi ser att du är civilekonom eller har annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har flera års erfarenhet som redovisningsekonom. Du har ett stort systemintresse och har goda kunskaper i något affärssystem samt Excel. Har du erfarenhet av Dynamics AX är detta meriterande.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Som person är du ödmjuk och hjälpsam och har förmågan att planera ditt eget arbete. Rätt inställning och engagemang är avgörande. Berendsen utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper. Du gillar att ta dig an utmanande problem och finner det stimulerande att jobba med människor och teknik. För att trivas hos Berendsen och i din roll tror vi att du som person har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker, har framåtanda, förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Berendsen med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på cathrine.wiberg@mpya.se eller på tel: 070-383247 eller Kristina Bennet på kristina.bennet@mpya.se eller på tel. 070-3755075 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med systemintresse

Mpya Finance