ekonomijobb.se

Redovisningsekonom med erfarenhet av rådgivning

Företag Fyrklövern
Ort
Utgår

2020-11-04

Ansök nu

Redovisningsekonom med erfarenhet av rådgivning

 

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. 

Nyfiken? Läs gärna mer: www.4klovern.se

Vi etablerar Fyrklöverns kompetenscentrum inom skog och ekonomi i Karlstad och nu har du chansen att bli en av kollegorna i vårt nya gäng. Vi har idag åtta kontor och två besökskontor. Vi jobbar prestigelöst mellan kontoren och lär av varandra. I och med vår satsning västerut skapar vi vårt nionde kontor. 

Är du en rutinerad och erfaren redovisningsekonom? Är du redo för nya utmaningar i ett växande företag med fokus på rådgivning? Har du gedigen erfarenhet av redovisning och rådgivning? Då kan det vara dig vi söker till vårt nya kontor i Karlstad! 

Det är viktigt att du har intresse för och erfarenhet av att jobba med små och medelstora företag men framförallt med människorna i och kring företagen. Den här tjänsten är för dig som har arbetat en längre tid med både redovisning och rådgivning inom olika branscher.

Som redovisningsekonom hos Fyrklövern arbetar du nära kunderna och deras ekonomi både som rådgivare och bollplank. Ett axplock av arbetsuppgifter är bokslut, deklaration, rapporter och prognoser. Självklart är du lyhörd för kundens behov – även när inte kunden själv ser dem. 

Vi vill att du har arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete, bokslut och rådgivning. Har du ytterligare erfarenheter exempelvis inom skatt, bolagsbildningar eller juridik är det ett plus. Du gillar mötet med såväl befintliga som nya kunder. Kanske har du ett eget upparbetat nätverk. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs med att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

För att trivas på Fyrklövern bör du vara positiv, glad, lösningsorienterad och ha en stor portion 

sunt förnuft. Du trivs i kommunikationen med andra och tar gärna in nya kunskaper och synpunkter. Är du jordnära och prestigelös kommer du trivas med dina nya kollegor. Med ditt ansvarstagande och drivna sätt, viljan att gå i mål inom satt tidsram samt nyfikenheten att ta dig an utmaningar kommer du att känna igen dig i arbetsmiljön.
Utifrån ditt genuina intresse för arbetet är du alltid mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder och kollegor. Fyrklövern tror på mjuka värden och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt ser dig själv som en god användare av olika IT-system. Körkort är ett krav eftersom tjänsten kan innebära resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners. 

Vi är glada ekonomer och jordnära jurister som har ett personligt engagemang och värnar om en bra och lättsam atmosfär på jobbet. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns idag på tio orter och har 69 anställda. Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Fyrklövern står för en värdegrund baserad på Glädje, Engagemang och Lärande (GEL). Vi har kul på jobbet och skratt är en del av vår vardag. Vi känner glädje inför varandra, våra kunder och den yrkesroll vi har. Vi visar stort engagemang för våra kunders verksamheter och kollegornas uppdrag. Vi har skapat en prestigelös miljö där vi lyfter fram och tar oss tid för lärandet. Vi lär oss av varandra och vi lär oss av våra kunder. Lärandet sätter grunden för medarbetarnas egen önskan och strävan att utveckla sin yrkesroll. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid.
 

För frågor om tjänsten kontakta Anders Andersson, 073-944 47 54, anders.andersson@4klovern.se

Urval & intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se , dock senast den 4 november 2020.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med erfarenhet av rådgivning

Fyrklövern