ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom med CFO-ambitioner till globalt, välkänt sportbolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Redovisningsekonom med CFO-ambitioner till globalt, välkänt sportbolag

Är du en duktig redovisningsekonom som vill ta nästa steg i karriären och på sikt utvecklas till CFO? Då har vi rollen för dig! Vindex söker nu en driven och målinriktad person för rollen som redovisningsekonom till vår kund – ett globalt, välkänt sportbolag med kontor i centrala Stockholm.

Om rollen
Du kommer initialt att få helhetsansvaret för bolagets redovisning och målet är att du på sikt ska axla rollen som CFO. Det finns således mycket goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter som ingår i CFO-rollen. Förutom att arbeta operativt med hela redovisningsprocessen kommer du att hantera strategiska frågor och driva digitaliseringen av processer och rutiner. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • In- och utbetalningar
 • Löpande redovisning
 • Kontoavstämningar
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisningar
 • Rapportering till Italien
 • Digitaliseringsarbete
 • Utveckling och förbättring av processer och rutiner

Personliga egenskaper
För rollen som redovisningsekonom söker vi en person med höga ambitioner och stark vilja att på sikt axla rollen som CFO. Du är en social och framåt person som drivs av att utvecklas och växa med bolaget. I tillägg till detta har du en flexibel och prestigelös inställning samt en god verksamhetsförståelse med ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas i rollen är du även handlingskraftig, lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga.

Kvalifikationer

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 2-3 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom
 • Självgående i löpande redovisning och månadsbokslut
 • Mycket stark drivkraft och ambition
 • God systemvana, gärna erfarenhet av större system
 • Goda kunskaper i Excel
 • Helt flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Fanny Åberg (070-770 58 68 eller fanny.aberg@vindex.se). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

Dela detta jobb

Redovisningsekonom med CFO-ambitioner till globalt, välkänt sportbolag

Vindex AB