ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom | Länsförsäkringar Jämtland | Östersund

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-25

Ansök nu

Redovisningsekonom | Länsförsäkringar Jämtland | Östersund

Motiveras du av att jobba mot deadlines och av att arbeta självgående? Är du en detaljorienterad person som jobbar efter övertygelsen att det alltid finns en lösning? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells en redovisningsekonom till Länsförsäkringar Jämtlands verksamhet i Östersund. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Länsförsäkringar Jämtland. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Länsförsäkringar Jämtland. Uppdraget startar omgående och pågår i 6 månader med chans till förlängning.

Om jobbet

Som redovisningsekonom ansvarar du för att arbeta med daglig bokföring av verifikat och avstämningar samt hantera kund- och leverantörsreskontra. Dessutom kommer du att ta emot inkommande post samt läsa in bokföringsfiler samt lämna underlag till övriga verksamheten. Du kommer att jobba i Hogia affärssystem och vid behov får du en introduktion av oss. Ekonomiavdelningen består av ett team av 6 personer.

Om dig

Till uppdraget hos Länsförsäkringar Jämtland söker vi dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Dessutom har du kunskaper i löpande ekonomisk redovisning och god datorvana.

Det är meriterande om du har kunskaper i Hogia affärssystem.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du fokuserar på att hitta lösningar.

Om Länsförsäkringar Jämtland

Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt och självständigt företag i Länsförsäkringsgruppen och vi ägs av våra kunder. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi växer på bankmarknaden. Våra kunder är privatpersoner, företagare och lantbrukare. Vi är totalt 150 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Vemdalen och Åre. Eftersom vi är kundägda och lokala är det självklart för oss att ge bra kundservice och ha ett stort engagemang i länets framtid och utveckling.

Besök gärna Länsförsäkringar Jämtlands konton på LinkedIn och Instagram eller gå till https://www.lansforsakringar.se/jamtland för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult hos Jefferson Wells har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Lindberg via e-post: emma.lindberg@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag som är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister samt en del av ManpowerGroup med över 65 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering.

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom | Länsförsäkringar Jämtland | Östersund

Jefferson Wells