ekonomijobb.se

Redovisningsekonom i Linköping

Företag Fyrklövern
Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Redovisningsekonom i Linköping

Vill du vara med att driva vårt kontor i Linköping?

Vi söker en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som tar ledarrollen och ansvaret för att tillsammans med övriga medarbetare utveckla och driva kontoret. Du har ett stort kontaktnät, delar vårt driv och engagemang och är redo för nya utmaningar i ett snabbt växande företag med fokus på rådgivning.

Våra kunder kommer från olika branscher. Du är med på deras resa och utvecklas med dem. Dina dagar är varierande med tyngdpunkt på kundarbete i form av rådgivning, bokslut och deklarationer.  Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande, men inget krav.

Hos Fyrklövern är medarbetaren och kunden i fokus. Miljön är prestigelös. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande genomsyrar vår verksamhet både i företaget och i kunduppdragen. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns på nio orter och har 65 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer som har en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Är du redo att bli en i gänget?

Vi rekryterar löpande, så välkommen in med din ansökan till jobba@4klovern.se dock senast den 15 november.

För frågor om tjänsten, kontakta:

Carolina Åberg 072-050 20 28

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom i Linköping

Fyrklövern