ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom DK till Unisport Sverige

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Redovisningsekonom DK till Unisport Sverige

”Live to move. Move to live.”

Unisports högsta prioritet är att hjälpa sina kunder att få människor att vara aktiva. Här är en jättefin möjlighet att få vara med och bidra till vidareutvecklingen av ett bolag som bygger ett hälsosammare samhälle. Som Redovisningsekonom mot Unisports danska bolag hanterar du löpande redovisning, avstämningar och är delaktig i bokslut tillsammans med ekonomiansvarig för Danmark.

Din chef är Head of Finance för Sverige och du ingår i den trevliga ekonomigruppen som består av 7 personer. Stämningen i bolaget är familjär och prestigelös och du får vara en del av ett vinnande lag som får människor att röra sig. Unisport har sitt huvudkontor vackert beläget i Hjärnarp. Det finns även möjlighet att arbeta från deras nyrenoverade lokaler i Landskrona.

Huvudsakliga ansvarsområden som redovisningsekonom för Danmark

  • Hantera den löpande redovisningen för det danska bolaget

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Avstämningar

  • Vara delaktig i bokslutsarbete

  • Löpande moms- och skatteinbetalningar

  • In- och utbetalningar

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen är du en positiv och prestigelös lagspelare. Du har några års erfarenhet från redovisningsarbete. Har du erfarenhet av dansk redovisning är det meriterande. Vi tror att du är minst gymnasieekonom. Dina kunskaper i engelska är goda i tal och skrift, kan du även danska är detta ett plus.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Unisport Sverige med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Josefin Gorthe Skafar på tel. 072-2111515 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom DK till Unisport Sverige

Mpya Finance AB