ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom/controller med helhetsansvar till Artportable

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Redovisningsekonom/controller med helhetsansvar till Artportable

Vi söker nu vår nästa stjärna med ett stort intresse för både redovisning, controlling och konst där man i en bred roll får möjlighet att ansvara för både redovisning, analys och rapportering.

Är du en ambitiös och resultatorienterad ekonom som trivs i en dynamisk miljö, där dina insatser syns och gör skillnad så kan du vara den person vi söker.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom och controller kommer du ansvara för både den löpande redovisningen och budgetprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Löpande redovisning inkl. löner
  • Månadsbokslut och rapportering till ledning
  • Budget och likviditetsbudget
  • Uppföljning av resultat
  • Kontoavstämning och analys
  • Processutveckling relaterat till ekonomi
  • Kontaktperson till bank och revisor

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning och minst 2 - 3 års erfarenhet inom redovisning. Du har även tidigare erfarenhet av att arbeta med budget och resultatanalys. Har du även erfarenhet från olika betallösningar och processer kring detta är det meriterande.

Du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av arbetet med siffror och uppskattar att få ta mycket eget ansvar och samtidigt vara en del av en familjär och stöttande organisation. Du har en god kommunikativ förmåga, ett öga för detaljer och en naturlig fallenhet för att se helheten. I rollen krävs det att man är flytande i både svenska och engelska samt att man har mycket goda färdigheter i Excel.

Vi erbjuder

Du erbjuds ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett tillväxtbolag med drivna och trevliga kollegor. Vår verksamhet styrs av våra värderingar där du ges möjlighet att påverka både din roll och företagets utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Artportable med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

Artportable is creating world class art experiences globally. We believe more people should be able to spend more time on being creative, and more people should be able to experience the creativity of artists and craftsmen. The Artportable Portfolio is a great tool to present your artistry in a professional way. Artportable is a meeting point for artists, art buyers and art enthusiasts. We connect creators and build international bridges daily.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom/controller med helhetsansvar till Artportable

Jurek