ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom - Är du redo för nästa steg i din karriär inom redovisning?

Ansök nu

Redovisningsekonom - Är du redo för nästa steg i din karriär inom redovisning?

OM JOBBET
Att arbeta som redovisningsekonom hos oss innebär att du ansvarar för ett eller flera av koncernens bolags löpande bokföring samt att arbetet utförs enligt gällande lagar, praxis och interna riktlinjer.

I tjänsten ingår arbete med löpande bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra, dagliga in- och utbetalningar, momsdeklarationer, avstämningar, bokslutsarbete mm. Det ingår även att ha kontakt med personer inom organisationen som man arbetar med, men också mot myndigheter och bank.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra

  • Hantering av dagliga in- och utbetalningar

  • Ansvar för momsdeklarationer

  • Avstämningar, Ad hoc analyser och projekt

  • Bokslutsarbete

  • Upprätthålla och kvalitetsäkra processer inom redovisning

Placering: Tjänsten är placerad i Malmö som del av en ekonomiavdelningen på 5 personer

Rapporterar till: Redovisningschef

Ansökan: Välkommen med din ansökan redan idag! Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Vänligen respektera att vi inte är intresserade av erbjudanden om reklam eller rekryteringshjälp.

OM DIG
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt i Excel. Självklart är du obehindrad i engelska, både muntligen och skriftligen.

Utmärkande för Din personlighet är ditt positiva sätt, att Du är noggrann, prestigelös, serviceinriktad, ansvarstagande samt kan hålla deadlines. Du trivs att arbeta både självständigt och i team. Du har alltid tid för en fråga från dina kollegor även om det landar många viktiga arbetsuppgifter på ditt skrivbord.

Har du frågor kring tjänsten?
Hör av dig till Eva-Maria Möller, Redovisningschef, +46 708 - 98 11 79.

OM OSS
Svar Life Science är ett svenskt Life Science företag som utvecklar och tillämpar de bästa analysteknologierna för läkemedelsutveckling och klinisk forskning samt etablerar praktiska plattformar för rutindiagnostik. Vi fokuserar på att leverera de svar som behövs i läkemedelsutveckling och klinisk diagnostik, och den påverkan detta har på människors liv. Du kan lita på våra svar: vi har arbetat med att leverera lösningar inom klinisk diagnostisk i över 30 år.

Med kunder över hela världen är vi inte bara ett europeiskt företag utan en global partner och leverantör av skräddarsydda lösningar, analyser och diagnostiska strategier för personalized medicine och utveckling av individanpassade behandlingsmetoder. Vi hjälper våra kunder med klinisk testning och erbjuder även analystjänster för de olika faserna av läkemedelsutveckling från tidig upptäckt till kliniska faser. Våra specialkompetensområden är autoimmuna sjukdomar, inflammatorisk sjukdom och cancer, med fokus på IBD och RA.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom - Är du redo för nästa steg i din karriär inom redovisning?

Roi Rekrytering Sverige AB