ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningsekonom / affärsinriktad ekonom till VALIDI

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Redovisningsekonom / affärsinriktad ekonom till VALIDI

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos VALIDI.

Om företaget

VALIDI är en innovativ småländsk redovisning- och affärsbyrå med stort fokus på företagande. Företaget är en komplett leverantör inom redovisnings- och lönetjänster samt inom rådgivning gällande ekonomi, verksamhet, affärssystem- och transaktionstjänster. VALIDI utgår med sina team från kontoren i Jönköping, Anderstorp, Växjö och Halmstad.

VALIDI expanderar och söker nu dig som vill bli en del av teamet och bidra till företagets tillväxt. Hos VALIDI får du fördelar så som närhet till kunskap och inspirerande kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka, flexibla arbetstider och generösa förmåner. Teamet hos VALIDI är nytänkande och arbetar utefter ledorden, ”affärsmässighet, passion och prestigelöshet”. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en hållbar och inspirerande miljö där alla hjälps åt för att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult hos VALIDI arbetar du med redovisning tätt sammanflätat med att digitalisera och effektivisera processer hos uppdragsgivarna. Arbetet utförs i nära samarbete med dina kollegor, ofta i team. Rollen innefattar löpande bokföring, löpande hantering av kund- och leverantörsreskontra samt månadsavstämningar.

Vidare på din resa hos VALIDI arbetar du även med att upprätta månads-, delårs- och årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar samt rapportering till både kund och myndigheter. Du har också möjlighet att arbeta med löneuppdrag. I takt med att du blir mer varm i kläderna finns möjlighet att utveckla din roll och exempelvis arbeta med rådgivning inom ekonomi, skatt och verksamhetsutveckling samt utveckling och implementation av nya processer och systemstöd.

Du arbetar i uppdrag inom olika branscher och i varierande storlek. Uppdragsprocesserna kan skilja sig åt beroende på uppdragsgivarens verksamhet och tjänstens innehåll. Större delen av kunderna jobbar i affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, men företaget arbetar också i andra affärssystem som exempelvis Fortnox. Arbetet sker från kontoret, på distans eller hos kundföretaget, vilket skapar möjligheter för dig som anställd till ett flexibelt och omväxlande arbete i en spännande och framtidslovande miljö. I tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som är professionella, kompetenta och sätter en stolthet i att alltid förbättra kundens vardag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Något års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete på antingen ekonomiavdelning eller som konsult för att ha god förståelse, kunskap och erfarenhet kring vanligt förekommande ekonomiska processer i företag
• Kunskap och erfarenhet inom bokföring, moms och skatt
• Avslutad akademisk eller yrkesförberedande utbildning inom ekonomi
• Du har ett intresse för system och processer
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande är arbetslivserfarenhet i tidigare konsultativa roller, gärna från redovisning- eller revisionsbyrå eller som IT-konsult/projektledare inom affärssystem.

Vi söker dig som delar VALIDIs ledord om att vara affärsmässig, passionerad och prestigelös. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du brinner för att ge god service. Då du arbetar med flera uppdrag parallellt ser vi att du är ansvarsfull och noggrann. Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt vilket innebär att du är effektiv och van att prioritera. Vidare trivs du i en omväxlande miljö då du lätt anpassar dig efter nya situationer och du gillar tempo i ditt arbete. Slutligen är du självständig, handlingskraftig och lösningsorienterad i ditt arbete och sätter dig snabbt in i nya system och situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, ekonom, konsult, uppdrag, kund, ekonomi, digitalt, digitalisering, system, Microsoft Dynamics 365 Business Central, redovisningsbyrå, rekrytering, heltid, VALIDI, MIDAQ, Växjö, Kronoberg

Dela detta jobb

logo
Redovisningsekonom / affärsinriktad ekonom till VALIDI

Bravura