ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om jobbet

KNAPP är en världsledande teknologipartner för intralogistiska automationslösningar. Med över 50 års erfarenhet av automations- och transportlösningar har vi hjälpt över 200 kunder i Norden att övervinna sina utmaningar inom intralogistik. KNAPP AB är en del av KNAPP-koncernen med huvudkontor i Hart Bei Graz, Österrike. Koncernen består av drygt 6000 anställda i över 50 länder och servar mer än 3000 kunder globalt inom flera olika branscher.

Läs mer om KNAPP här www.knapp.se

Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt blivande kontor i Hyllie Malmö.

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att vara en central del i bolagets fortsatta utveckling och du kommer få arbeta brett, både operativt och taktiskt, med boksluts- och analysarbete.

Tjänstens placering blir på KNAPPs nordiska huvudkontor i det nybyggda huset The Edge i Hyllie, Malmö, bara tre minuters promenad från Hyllie tågstation.

Kontoret flyttar till Malmö från Åstorp efter sommaren. Det innebär att den första tiden kan placering bli på vårt nuvarande kontor i Åstorp.

Som Redovisningsekonom på KNAPP kommer du att arbeta med:

  • Budget och prognosarbete

  • Månads- och årsbokslut

  • Koncernredovisning

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Skatt, moms och inkomstdeklarationer

  • Övrigt förekommande uppgifter inom ramen för rollen

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och har jobbat med extern och intern redovisning i minst 3 år från liknande tjänst eller redovisningsbyrå.

Vi tror att det blir bäst om du är strukturerad och affärsorienterad och inser att rollen innehåller en hel del operativt arbete. Du trivs med att sätta dig in i detaljer och analysera data med excel som din bästa vän.

Du är lösningsorienterad, har lätt för samarbete och trivs att arbeta i team. Ekonomifunktionen består idag av Ekonomichef, Controller, Redovisningsekonom och Ekonomiassistent. Då vi tillhör en internationell koncern krävs det att du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Varför KNAPP?

Hos KNAPP får du möjlighet att utvecklas och verka i en innovativ och snabbt växande bransch med en öppen företagskultur som präglas av en stark vi-känsla. På det nordiska huvudkontoret arbetar ca 35 personer med inriktning på sälj, projektledning och customer service.

Vi är på en spännande tillväxtresa både inom koncernen men framför allt inom branschen och hoppas du vill följa med oss på den.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev via formuläret.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor, vänligen kontakta

Cecilia Backstad, Human Resources Manager

0761 15 60 25

cecilia.backstad@knapp.com

logo

Redovisningsekonom

Ansök nu

Dela detta jobb